pijl omhoog

Over de vernieuwde website


Stand van zaken

In de zomer van 2019 is de website vernieuwd. De layout is gewijzigd: meer up-to-date en ook goed te gebruiken op een tablet of smartphone. Zoals de website nu is, is hij al goed te gebruiken. Ondertussen wordt er nog wel aan een aantal puntjes gewerkt. Daarbij geldt nu nog meer dan anders: mocht u gebreken tegenkomen, meld die dan s.v.p. via webmaster@kerkenisrael.nl


De website heeft een paar bijzondere mogelijkheden:

Lettergrootte aanpassen

U kunt voor een andere standaard-lettergrootte kiezen via lettergrootte.php

Menu’s

U kunt menu’s oproepen door op een + te klikken. Die verandert dan in een + waarmee u het menu ook weer kunt verwijderen. Er zijn verschillende menu’s:

  • Op iedere pagina staat rechts bovenaan een knop met een + waarmee u het hoofd­menu kunt oproepen.
  • Op de startpagina vindt u in een aantal vakken rechts onderaan een + waarmee een menu kunt oproepen dat bij de info in dat vak hoort.

Teksten

In veel artikelen zijn tekstverwijzingen lichtblauw en met een stippellijn eronder. Als je de cursor erboven houdt verschijnt de genoemde tekst (tot maximaal 8 verzen). Als je erop klikt krijg je het hele hoofdstuk, eventueel met bovenaan de melding om welke verzen het ging. Als je op die vermelding klikt kom je bij die tekst - die blauw is weergegeven.


Je kunt het uitproberen met de cursor boven Jesaja 28:23-29, en met een klik voor het hele hoofdstuk, groter.

Afdrukken

Als je een webpagina afdrukt worden dingen weggelaten: de afbeeldingen, en de dingen die op papier niet werken. Als je op de print-knop (rechts bovenaan) klikt, krijg je de printversie op scherm - met een rood vak bovenaan dat níet zal worden afgedrukt. Daarin staat de link ‘print deze pagina’. Pas als je daarop klikt zal de pagina echt naar de printer gestuurd worden.